Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem alarma antiefractie cu gaz DD19
1524 lei
Brand
DD19
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scenariul clasic:

Se produce spargerea si in cel mai bun caz, sistemul dvs. de alarma notifica un serviciu de securitate  sau politia. Sa presupunem ca spargatorii nu au un aparat de blocare GSM. Apoi "asteaptam ajutor" dar din acest moment se pot intampla multe si valori esentiale dispar. Spargatorii profesionisti sunt rapizi si stiu cand este timpul sa opreasca un furt. Daunele de obicei sunt mari, iar bunurile sau obiectele de valoare sunt furate.

Totusi, acesta este doar cazul ideal, deoarece in majoritatea cazurilor sistemele de alarma nu sunt prevazute cu un serviciu de securitate, de ex. legat de politie. Acest lucru este valabil mai ales pentru case de vacanta, rulote, autoturisme si zone de depozitare marginase.

Scenariul GAZ:

In cateva secunde, sistemul de gaze inunda incaperea cu un gaz iritant netoxic, dar foarte eficient. Jetul de pulverizare in sine are o raza de pulverizare de aproximativ 1x3 metri cand este declansat. Dupa cateva secunde, o camera de 50 m (aproximativ 100 m ) este inundata cu gaze iritante. Furtul nu poate fi continuat deoarece mastile de gaz nu ofera nici un remediu pentru gazul special utilizat. Deteriorarea este astfel limitata numai la efractia directa (spargere usa, geam sau alte cai de acces). Infractorii vor parasi urgent locatia !                                                                                                                   Dupa sosirea unui serviciu de securitate  incaperea va fi din nou accesibila printr-o ventilatie buna. Nu raman reziduri.

Spargatorul este atentionat prin semne clare (indicatoare) ca obiectul securizat este protejat de un sistem Reizgas. Aceasta sunt menite sa descurajeze spargatorii de intentiile lor.

Prin modulul de gaze iritante, veti avea astfel o aparare activa si pasiva a obiectului !!

Produsul se livreaza in doua forme: cutie sistem complet sau simplu ca adaptare la sistemul de alarma deja existent !

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura